VÁLTOZÁS JÖN A TÖMEGKÖZLEKEDÉSBEN , EZENTÚL ÉRVÉNYES MENETJEGGYEL IS BÜNTETHET AZ ELLENŐR A BUSZON, VONATON! RÉSZLETEK ITT >>

VÁLTOZÁS JÖN A TÖMEGKÖZLEKEDÉSBEN , EZENTÚL ÉRVÉNYES MENETJEGGYEL IS BÜNTETHET AZ ELLENŐR A BUSZON, VONATON! RÉSZLETEK ITT >>

Módosítja üzletszabályzatát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a cég honlapján nyilvánosságra hozott tervezetet csütörtöktől két héten át véleményezni is lehet.

Hirdetés:

A BKK szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a változtatást a múltban szerzett tapasztaltok, illetve a közreműködő leányvállalatok feladatelosztása teszi szükségessé.

Az új szabályok között már szerepel az online értékesítési szolgáltatás, a jegyellenőrök testkamerával történő felszerelésének lehetősége, a kutyaszállítás és annak feltételei, a panaszkezelés jogszabályi változásainak átvezetése, valamint a BKK agglomerációs autóbusz- és HÉV-vonalakkal összefüggő feladatainak szabályozása is.

A javaslatra a BKK a közzétételt követő 15 napban várja a hozzászólásokat, javaslatokat, majd közzéteszi az új üzletszabályzat tervezetét. A dokumentum a http://bkk.hu/a-bkk-uzletszabalyzatanak-tervezete/ címen érhető el.

 

Forrás : MTI

Az enpenzem.hu kicsit jobban átnézte a javaslatot és a 60 oldalas tervezetben megdöbbentő újításokat is talált, mint például az, hogy lejárt általános bérletigazolvánnyal az egyébként érvényes bérlet sem jogosít utazásra (ugyanez a helyzet a nyugdíjasoknál is).

Az ilyen igazolványok alapszabály szerint 10 évig érvényesek, de újat kell készíttetni például akkor, ha a „tulajdonosa nem felismerhető”. A kisgyerekes-bérletigazolvány viszont lejárata után, ha a benne használt, kisgyerekeseknek szóló bérletszelvény érvényességének kezdőnapja a bérletigazolvány lejárati dátumánál korábbi vagy legfeljebb azzal azonos, a bérletszelvény érvényességének végéig még jogszerűen használható.-írj az enpenzem.hu

A cikk forrása: palyazatinfok.hu

Hirdetés: